گروه مشاوره بوستون یک شرکت بینالمللی درزمینه مشاوره مدیریت عمومی است، که هدف آن کمک به شرکتهای پیشرو در جهت ایجاد و حفظ مزیت رقابتی است. گروه مشاوره بوستون که مستقر در بوستون ماساچوست است، یکی از مؤثرترین مؤسسات مشاوره استراتژی تجاری در جهان است. این شرکت حدود 2800 مشاور از مراکز و مدارس برتر تجاری امریکا، ازجمله دانشگاههای شیکاگو، هاروارد، استنفورد و وارتون را در اختیار دارد. بخش عمدهای از مشتریان این شرکت را 500 شرکت بزرگ جهان تشکیل میدهند، اما بیسیجی به شرکتهای متوسط، غیرانتفاعی و همچنین برخی مراکز دولتی نیز مشاوره میدهد.
حوزههای تخصصی شرکت شامل برندسازی، توسعه شرکتها، ساختارشکنی، جهانیسازی، سازماندهی، قیمتگذاری، استراتژی، فناوری و ارتباطات میباشد. بیسیجی بیشاز 50 دفتر را در شمال امریکا، امریکای جنوبی، اروپا، خاور دور و استرالیا تأسیس کرده است. بیسیجی کار خود را باعنوان یک شرکت مشاوره مدیریتی و همچنین، پیشگام در رویکردهای جدید و جسورانه برای اداره و مدیریت یک شرکت آغاز کرد. هدف اصلی بیسیجی کمک به سازمانها، از طریق ایجاد تغییرات موردنیاز برای رسیدن به مزیت رقابتی پایدار، میباشد.
بنیانگذار شرکت بوستون
از سال 1963، بیسیجی به رهبران و سازمانها بهمنظور ایجاد مزیت ماندگار کمک کرده است. روحیه باقیمانده از بروس هندرسون، بنیانگذار بیسیجی، که همیشه وضع موجود را به چالش میکشید، به شرکت این شهامت و شجاعت را داده است که بیشاز 50 سال، به جستجوی راهحلهای فراتر از بدیهیات بپردازد.
ایدههای بروس هندرسون و دیدگاههای بیسیجی
هنگامی که بیسیجی، زمینه استراتژی را بهعنوان تخصص خود اتخاذ کرد، انقلابی در آن زمینه ایجاد کرد که مدیریت تجارت را برای همیشه متحول کرد. از ابتدا، اشتیاق بروس هندرسون به ایدهها، نشان از تمایز این شرکت و مدیریت آن بود. از ایدهها و نوشتههای او، میتوان به این ویژگیهای هندرسون، ازجمله، متفکری درخشان، مردی اهل عمل و پایبند به هدف خود، پی برد. در سال 1964، او رویکرد جدیدی را برای بازاریابی یک شرکت مشاوره ایجاد کرد و آن رویکرد، انتشار مقالات کوتاه و تحریکآمیز درمورد مدیریت و استراتژی بود. بیسیجی این مقالات را در قالب بروشور منتشر کرد. بروشورها بهاندازه کافی کوچک بودند تا بتوانند راحت در جیب کت جای بگیرند. هندرسون و همکارانش ایدههای جدید خود را ارائه کردند، این ایدهها، ازجمله ماتریس اشتراک رشد یا مسابقه مبتنی بر زمان، برای مدیران بسیار جذاب بود.
طراحی ماتریسم سهم رشد توسط شرکت بوستون
در سال 1968، ماتریس سهم رشد طراحی شده بود و به شرکتها کمک میکرد تا تصمیم بگیرند که چطور مشاغل مختلف را، براساس درجه و پتانسیل سودآوری خود، در اولویت قرار دهند. این نمودار ساده برای کمک به شرکتهای بزرگ در تصمیمگیری درمورد نحوه تخصیص پول نقد در بین واحدهای تجاری خود کاربردی است و هنوز هم در شرکتهای بزرگ از این روش استفاده میشود.
ایده نوین دیگر هندرسون
رقابت مبتنی بر زمان نیز نخستین بار توسط بیسیجی در دهه 1980 معرفی شد و نمایشی از قدرت مدیریت زمان بود. ایدههای دستیابی به موفقیتی که بیسیجی توسعه داد، تبدیل به یک کانون تجاری و همچنین موجب شهرت این شرکت در بازار جهانی شده است. هنگامی که بروس هندرسون بیسیجی را تأسیس کرد، پیشبینی کرد که ممکن است روزی جهان را تغییر دهد. بیسیجی با بیان بینش واقعی و امکان تبدیل آن به عمل، تحول واقعی در سازمانها ایجاد کرده و دیدگاه هندرسون را برآورده کرده است. گروه جهانی مشاوره بوستون اکنون بهعنوان معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت در جهان شناخته میشود.
زمینههایی که گروه بوستون بر روی آن کار میکند شامل مدیریت تغییر، توسعه و دارایی شرکت، آیتی، نوآوری و رشد، بازاریابی و فروش ، مدیریت عملیات، منابع انسانی و سازمان، ادغام پساز ادغام، استراتژی، تحول و بازسازی میباشد که در صنایع مختلفی ازجمله اتومبیل، خردهفروشی، انرژی و محیط زیست، خدمات مالی، مراقبتهای بهداشتی، محصولات و فرایندهای صنعتی، رسانه و سرگرمی، فناوری و ارتباطات، حملونقل، و گردشگری از آنها استفاده میکنند.
سیستم استخدام شرکت بوستون
بیسیجی یک سیستم نسبتاً دقیق برای استخدام دارد، همانطورکه این دوره برای امبیبی نیز هست. دربیسیجی، آموزش کارکنان بخش جدی از تجربه مشاوره است. این شرکت برنامه درسی اصلی را ارائه میدهد که دورههای عمیقی را درمورد مهارتهای کلیدی مشاوران برای توسعه در هر مرحله شغلی شامل میشود. الاِیبی پورتال یادگیری شخصی بیسیجی است که به کارکنان حرفهای این شرکت امکان دسترسی به مجموعهای از موارد آموزشی آنلاین را میدهد. بیسیجی همچنین برای کارکنان برتر چندین فرصت بسیار جالب دارد. مؤسسه استراتژی (به کارگردانی شریک ارشد بوستون ) یک تیم پروژهای است که از مشاوران برتر این شرکت از دفاتر بیسیجی در سراسر جهان تشکیل شده است. تنها هدف وجود این مؤسسه، نگاه بلندمدت به آینده و ایجاد ایدههای خلاقانه درمورد چگونگی تفکر مشتریان در بنگاههای اقتصادی درمورد استراتژی و مزیت رقابتی است.
فرهنگ مشاوره بوستون
بیسیجی میگوید آنها در استخدامهای جدید خود بهدنبال کنجکاوی، استعداد و توانایی رهبری هستند. تمام این موارد را در مشاوران بیسیجی خواهید یافت. اگر دوست دارید در اطراف افراد بسیار باهوش کار کنید، به فرصتهای کار و مسافرت در کشورهای خارجی دسترسی پیدا کنید و از مسافرتهای مکرر که تحت حمایت شرکت هستند لذت ببرید، آنگاه به جای مناسب خود در شرکت رسیدهاید.
سه ویژگی مشترک در کارمندان بیسیجی
با هر کارمند این شرکت صحبت کنید، با 3 ویژگی مشترک مواجه میشوید:
1- یک بیسیجی توانایی نگاه خلاقانه به هر مشکلی را دارد. بیسیجی شگفتآورترین و پرفشارترین چالشها را دارد. آنها فقط بهدنبال افرادی نیستند که چارچوبهای یادشده را به خاطر سپرده باشند، بلکه بهدنبال پیکاسوهای جدید دنیای مشاوره و درواقع، بهدنبال نوآوری هستند، کسی که میتواند چارچوبهای خاص خود را متناسب با مشکل ایجاد کند.
2- یک بیسیجی وضعیت موجود را قبول نمیکند.
3- یک بیسیجی همیشه تصور شگفتآوری دارد. مشاوران بیسیجی دائماً بهدنبال تأثیر سیاستهای عمومی، مالیاتی، رقابتی، خلاقانه و مخرب در بازارها هستند.
تعدادی از فارغالتحصیلان این شرکت
1- ژان کریستف بابین- مدیرعامل تا هیور؛
2- بیل بین- بنیانگذار بنی و شرکت؛
3- بنیامین نتانیاهو- نخستوزیر اسرائیل؛
4- رولان برگر- بنیانگذار مشاوران استراتژی رولان برگر؛
5- ایندرا نویی- مدیرعامل پپسی؛
6- جان هو- رئیس سابق صندوق سرمایهگذاری کودکان آسیا؛
7- جف ایملت- مدیرعامل جنرال الکتریک.
کتابهای مرتبط
رهاورد کارآفرینان موفق
150,000 تومانوزن | 0.5 کیلوگرم |
---|---|
نام مولف |
امیرحسین اخوان مفرد, رحمن عابدینزاده نیاسر, مائده منصوری |
شابک |
9786227239669 |
تعداد صفحه |
230 |
سال انتشار |
1400 |
نوبت چاپ |
اول |
قطع کتاب |
رقعی |
نوع جلد |
شومیز |